dinsdag 5 april 2016

Vrolijkheid en kleur!!!

Daar heb ik behoefte aan. Kan ik daar zelf wat aan doen. Zeker wel. Het regent buiten, dus lekker spulletjes erbij pakken en knutselen. Ik heb lege glazen flesjes en potjes. En ik heb haakkatoen in voorjaarskleurtjes. Een beetje lijm en een schaartje. Meer heb ik niet nodig.....
 
Nog wat leuke houten figuurtjes om te versieren. Wat zijn de Xenos en de Action toch fijne winkels voor dit soort dingen.

Dus aan de slag, potjes schoonmaken. Er stond er nog 1 bij de afwas. Toetjes voor pasen in glazen potjes. Hoe leuk. En mijn man is gek op toetjes, en ik op deze potjes.
 
Vier dezelfde heb ik nu......zal ik nog 2 bijhalen, dan worden het 2 setjes van 3......hmmmm ook leuk. Enfin nu eerst door. Wikkelen, gewoon op gevoel, niet over nadenken. Ik heb het garen aan het begin en eind met een beetje lijm vastgezet. De lijm droogt transparant op, dat is wel fijn. Ik vind het superleuk worden. Wat blijkt, deze bakjes, daar past een theelichtje in. Dus beetje zand erin, want bodem is niet vlak, en theelichtje erin. Dit staat toch vrolijk straks in de tuin. Kom maar op met dat zonnetje.
 
Verder had ik nog wat flesjes, ook hier ben ik mee aan de slag gegaan. En ook hier ben ik blij mee. Straks staat onze tent weer in de tuin, en kan dit daar allemaal leuk weer bij.
 
 
Laat het voorjaar nu maar lekker doorzetten, dan ga ik de tuin weer lekker klaar maken voor het buitenleven. Ik heb er zin in.
 
Oh ja, best leuk nieuws eigenlijk. Morgen ga ik starten in een nieuwe baan. Heb er zin in!!!
 
Groetjes Sandra

8 opmerkingen:

 1. Héél fleurig! Ik heb ook zin in het buitenleven!
  En veel succes met je nieuwe job!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!!! Inderdaad dat zonnetje mag wel weer tevoorschijn komen.

   Verwijderen
 2. Succes!! Goed gegaan vandaag!
  Voer je man niet teveel toetjes hè? :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zal hem niet teveel toetjes geven. Deze zijn alweer uitverkocht.....😉. Het was leuk op mijn nieuwe werk, wel weer wennen na een paar maandjes thuis.

   Verwijderen
 3. Erg leuk idee om het zo te doen, en gezellig met vrolijke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen