donderdag 5 februari 2015

Een sjaal in herfsttinten en sneeuw.


Houden jullie ook zo van de winter. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Van mij mag er nog een dik pak sneeuw bij vallen. Helaas heb ik vandaag klus binnenshuis, ook dat moet op zijn tijd gebeuren.

Gelukkig hebben we ook tijd om lekker te haken. Een nieuwe sjaal in herfsttinten. Het garen dat ik gebruik is sokkengaren, Superba Poems van Rico Design. Het heeft een leuk kleurenverloop. Ik gebruik haaknaald 3,5. Ik was met 4 begonnen, maar vond het te los worden. Het patroon heb ik gevonden op het blog van Jeanet van Blij dat ik Brei. Het is een makkelijk patroon met dubbele stokjes en halve stokjes.

Ondanks het makkelijke patroon ben ik blij dat hij bijna klaar is. Mede dat ik hem dan nog lekker kan dragen. En ook omdat ik een klein probleempje heb, de sjaal trekt scheef. Ik hoop dat dit goed komt als ik hem ga blokken. Enfin, als ik hem om mijn nek heb, zal het hopelijk niet zo opvallen. Van de kleurtjes word ik in ieder geval vrolijk.



Verder kijk ik heel erg uit naar volgend weekend. Dan is de Handwerkbeurs in Zwolle. Gezellig een dagje uit met een goede vriendin van me. Ik ben inmiddels ook aan het bedenken wat ik wil kopen. Ben erg nieuwsgierig wat voor wol er allemaal te koop is. Verder wil ik ook een tunische haaknaald kopen...heb net een mail gestuurd en gevraagd of Echtstudio deze meeneemt. Ik wil heel graag leren Tunisch haken. En nieuwe haakboeken zijn ook altijd leuk om naar te kijken......misschien ook wel kopen......dus heb echt zin in de beurs!!

Gaan er nog meer mensen naar de beurs.

Groeten, Sandra

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk kleuren! Zelf heb ik helemaal niks met de winter, laat het voorjaar maar beginnen! Alvast veel plezier bij de handwerkbeurs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Sandra, Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, als je zin hebt om mee te doen neem dan een kijkje op mijn site.
    Groetjes, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik wil zeker wel meedoen. Ben net terug van een paar dagen vakantie. Ik zal dit van de week even oppakken.

      Verwijderen