zondag 28 juni 2015

Wat gaan we hiermee doen?

Gisteren een heerlijke middag gehad in Gouda. We moesten even een rondje maken om de verjaardag van mijn schoonmoeder te plannen. Zij wordt over 2 weken 90 jaar en ze is in Gouda geboren. Dus lijkt het ons leuk om haar mee te nemen naar Gouda. Dat is allemaal gelukt. Maar toen kwamen we een leuke winkel tegen, Gevonden Voorwerpen......
Toch even binnenkijken. Ze hebben daar echt van alles. Het is een winkel van Buro E550. Toen we daar rondliepen, zag ik deze bol touw....... 
Ik moest er een meenemen, maar wat zal ik ervan gaan maken. Mijn hoofd werkt op dit moment op volle toeren. Een ding wist ik zeker, die bol moest mee! Nu maar hopen dat er straks toch wat leuks uit komt. Het jammere is dat ik niet weet hoeveel er op een bol zit......dus heb ik eigenlijk alweer spijt dat ik er maar 1 heb meegenomen. Ik heb het in de winkel gevraagd, maar ze wisten het niet. Nog even goed nadenken en dan over 2 weken misschien even snel nog een bol bijhalen...wie weet heb ik daar wel even tijd voor.
 
In ieder geval hebben we een heerlijke middag gehad. Lekker op een terrasje gezeten en genoten van een wafel met en verse aardbeien. Mmmm.... heerlijk!!!
Thuis ook weer lekker in de tuin kunnen genieten. Nog even verder gehaakt aan de Allium MCAL. Hij vordert al goed. Tussendoor ook de andere sjaal.
 
Nog een fijne zondag!!!
Groetjes Sandra
5 opmerkingen:

 1. Leuk!! Kun je een leuke mand van haken als je hem omhaakt met dunner katoen bijv. Je kunt er ook een plantenhanger van haken?
  Of een shopper? Maar ik denk dat ik het zou omhaken (want het is misschien ook erg ruw?) kei leuk in ieder geval. Ben benieuwd wat je ermee gaat doen!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt mee. Niet zo heel ruw. Ook niet zo dik. Denk geschikt voor haaknaald 4. Net klein stukje geprobeerd met 4,5, die lag naast me. Ga er nog rustig over nadenken, eerst de rest afmaken.

   Verwijderen
  2. Eén voor één, heel verstandig!

   Verwijderen
 2. Hoi, ik ontdekte je blog via het blog 'Thuis is waar we haken' waar je een reactie liet. Ik vind dit hier een gezellige blog en ga je volgen.
  Ik heb een tijdje geleden ook met touw gehaakt, daar kun je echt alle kanten mee op, ben benieuwd wat het wordt! Succes ermee!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Sigrid! Ik ben ook heel benieuwd wat het gaat worden.

   Verwijderen