vrijdag 23 oktober 2015

Brrrr....wat is het koud! Dat is best wennen!

Net terug van vakantie en de winterjas weer aan. Wie had dat gedacht. Maar op de fiets heb je die echt wel nodig. Hoewel ik er ook niet echt een hekel aan heb, maar het is wel even wennen.

Gelukkig kunnen we nog nagenieten van onze vakantie, wat hebben we het naar onze zin gehad. Veel gedaan, zoals ik in mijn vorige blog aan gaf.
 
Als eerste zijn we naar de Edersee geweest. Daar hebben we een overnachting gehad en zijn de volgende ochtend eerst naar Das Tolle Haus geweest. Dat is echt erg leuk om te zien, zeker als je in de buurt bent. Het huis is volledig op zijn kop gebouwd, en binnen staat dus alles op zijn kop. We hebben daar veel lol gehad.
 
 
 
In Berlijn hebben we het helemaal naar onze zin gehad. Wat is het een bijzondere stad. Vooral de geschiedenis is overal te zien. Mede door de viering van 25 jaar Duitse Eenheid, was dit overal wel te voelen. Overal waren ze bezig met het opbouwen van festvalterreinen. 
Toch hebben we ook een hoop gezien. En je kent de geschiedenis wel, maar als je daar loopt, is het toch anders. Ik moet zeggen, het gevoel wat de mensen toen meegemaakt hebben is bij mij best wel binnengekomen. Dus na een paar dagen, was het leuk dat er feest was. Dus ook de vrijheid daar hebben we gevierd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het was ook fijn om daarna nog een paar dagen naar het Thüringer Wald te gaan. We hebben ook daar een paar heerlijke dagen gehad. Wel wat minder gewandeld dan ik wilde, maar dat was niet erg. We hadden al heel veel gelopen in Berlijn. Maar wat is het daar mooi, in de herfst. Echt heerlijk om daar te zijn, al die mooie kleuren. Echt geweldig. Denk dat we daar zeker nog een keer terugkomen.
 
 
 
 
 
 
 
Enne.....verder ben ik nog het haken geweest. Mijn omslagdoek was af voor we vertrokken naar Berlijn, dus die kon lekker mee en die heb ik dus al heerlijk omgehad. Ik had een paar bollen meegenomen, je weet maar nooit. Tijdens de vakantie is het er niet van gekomen, maar tijdens de terugreis bleek het een heerlijk tijdverdrijf, en ben ik dus begonnen aan een sjaal. Gewoon uit mijn hoofd, niet eens weten of ik wel genoeg garen zou hebben. Ik de wol bij de Wibra gekocht, omdat ik de kleuren zo leuk vond. Gewoon stokje haken in de voorste lus, ik moet zeggen het wordt best leuk. Nu alleen nog beslissen, een gewone sjaal, of een colsjaal, ook wel een keer leuk. Voorlopig ga ik lekker door, en dan komt de oplossing vanzelf. De foto's hiervan laat ik wel zien in een volgend blog.

Verder ga ik me lekker voorbereiden op de KreaDoe, heb er heel veel zin. Zullen ze nog leuke garens hebben, misschien dat ik op zoek ga naar garen voor een leuk vest, of een leuke trui. Heb ik nog nooit gehaakt en volgens mij kunnen we die prima gebruiken de komende periode.  Dus dat wordt zoeken naar een leuk, niet te ingewikkeld, patroon. Het moet wel te doen zijn, anders maak ik het niet af, dat is ook de bedoeling niet. Zoeken dus...

Alvast fijn weekend allemaal!!!
Groetjes Sandra

6 opmerkingen:

 1. Welkom terug! Mooie foto's!
  Veel plezier alvast op de KreaDoe!
  Fijn weekend,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!! Gaat vast lukken op de KreaDoe!!! Zag dat jullie ook fijne vakantie hebben gehad!

   Verwijderen
 2. Oh, zo'n mooie foto's! Moest 2 keer kijken toen ik die eerste foto zag passeren :-)
  Ziet er geweldig leuk uit allemaal!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad. En Das Tolle Haus is erg leuk.

   Verwijderen
 3. Leuke foto's! En tot volgende week, ik heb er zin in!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!! Heb er ook heel veel zin in. Tot volgende week!!

   Verwijderen