zaterdag 26 september 2015

Vakantie!!!

Iedereen is inmiddels weer terug en aan het werk, en nu mogen wij. Lekker 3 weken genieten!!! We hebben er zin in, en zijn er ook wel aan toe. September is altijd wel een hectische maand, veel verjaardagen.  De laatste loodjes op het werk hakken er ook altijd wel in. Dus we zijn er echt aan toe.
Ik heb er zo'n zin in......had ik dat al gezegd!!!
 
Inmiddels hebben we de eerste week erop zitten.....en we genieten volop. We zijn deze week een paar dagen op familiebezoek geweest. Dat was heerlijk. Winkelen in Groningen en een dagje toeren door de provincie. We zijn naar de Eemshaven geweest en hebben daar de Norwegian Escape zien liggen in de haven. Een supergroot en luxe cruiseschip, wat binnenkort wordt afgeleverd en dan in de Caribbean gaat varen. Hij lag voor werkzaamheden in de Eemshaven.
 

 
Vanaf de Eemshaven zijn we via Delfzijl naar Lauwersoog gereden en hebben daar in de haven nog lekker rond gekeken. Hier lag de boot van Wubbo Ockels, de Ecolution. Ook dit is een bijzondere boot om te zien. Zoals jullie zien hadden we heerlijk weer en het was dus een geslaagd rondje Groningen.
 


Nu een paar dagen thuis, waar mijn man meedoet aan hardloopwedstrijd. Ook wel gezellig. Er is hier dan genoeg het doen, dus ook ik vermaak me wel. En natuurlijk ga ik hem aanmoedigen. Daarna vertrekken we naar Berlijn!!!! Daar blijven we een paar dagen, en dan gaan we door naar het Thüringer Wald. Hotels zijn geboekt.

Uiteraard gaat er een haakwerkje mee. Wat weet ik nog niet. Ik denk de sjaal waar ik mee bezig ben. Die is nog niet klaar, het tempo heeft de afgelopen dagen wat laag gelegen. Maar dat is een lekker patroon, wat ik ook in de auto kan doen, dus met een beetje mazzel is hij wel af na de vakantie. En wol heb ik nog genoeg, dus ik kan kiezen wat mee te nemen. Of ik veel tijd krijg om te haken weet ik niet, want we gaan natuurlijk ook veel ondernemen, lekker wandelen. Nieuwe wandelschoenen ben ik aan het inlopen, dat gaat ook goed. Nou wandelen wij niet van die hele grote tochten, maar toch. Het is wel goed om in beweging te zijn. Mijn lijf laat me weleens in de steek, dus een goede voorbereiding is wel fijn.

Het zal dus wat rustiger worden op mijn blog. Na mijn vakantie zal ik jullie bijpraten over onze vakantie en de eventuele haakprojecten die af zijn gekomen.
 
Groetjes Sandra

6 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie! Thüringer Wald is prachtig in de herfst!
  Pas op voor de herten (bronsttijd), daar waar wij vorig jaar zaten werden we omringd door opgewonden standjes ;-)))
  En haak ze!
  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amuseer je maar! Succes voor je man met de loopwedstrijd en geniet van de vrije tijd!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vooruitzichten zijn goed! Veel plezier in Berlijn!! Er is daar zoveel te zien en te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!! Er is zeker veel te zien, dus dat wordt genieten.

   Verwijderen