vrijdag 20 november 2015

Rare week vol onhandigheden!!!

Wat een rare week zeg. Iedere dag gebeurde er wel iets. Niets ernstigs gelukkig, meer allemaal onhandigheidjes(is dat een woord?).
Maandag viel het op zich wel mee. Lekker op de fiets naar mijn werk zoals iedere dag. Lekkere temparatuur, dus toch een wat dunnere jas aan. Daar heb ik spijt van gekregen. Wat een wind en regen op de terugweg. Ik kwam zeiknat thuis aan. Wat ik al zei, dat viel best mee. Niet leuk, heb het de rest van de dag koud gehad.
Dinsdag, wederom op de fiets naar het werk. Alleen nu kwam ik na het werk bij mijn fiets.....lekke band. Kon ik naar huis lopen.....toch wel balen. Gelukkig bleef het droog. Toen ik thuis was begon het te regenen. Dus beetje mazzel. Wel al paar dagen spierpijn...mijn rug vond het lopen met fiets niet leuk.
Woensdag. Lekker gewerkt. Lekker gefietst naar huis. Manlief was zo aardig geweest band te plakken. Dus ik helemaal blij. Tot ik thuis kwam.....sleutels op kantoor laten liggen. Erg onhandig. Gelukkig was manlief thuis. Dus met auto sleutels opgehaald, aangezien donderdag mijn vrije dag is en sleutels zijn dan toch wel handig. Daarna lekker naar de film geweest. Spectre!! Was gezellig!!
Donderdag. Beide vrij. Onze nieuwe auto halen. Daar hebben we best naar uitgekeken. Dus op tijd op en in de auto op naar Alkmaar, daar werd de auto afgeleverd. Komen we daar binnen, komen ze naar ons toe met de mededeling dat er nog een kleine uitdaging genomen moet worden..... Ze hebben per abuis gisteren een auto afgeleverd met onze kentekenplaten........oké.....en nu. Die man is nu vanuit Groningen onderweg om de kentekenplaten om te ruilen....of we nog even geduld hadden. Gelukkig hadden we de tijd, dus we hebben het afgewacht. Daarna zijn we heerlijk gaan toeren!! We zijn superblij met onze nieuwe auto.

Gelukkig is het vandaag (vrijdag) rustig gebleven en gaan we nu genieten van het weekend.

Hopelijk krijg ik ook wat tijd om weer te haken. Heb ik wel zin in, de laatste tijd kwam er door omstandigheden, weinig van. 

Fijn weekend!!!
Groetjes Sandra

5 opmerkingen:

 1. Jeetje... Geen wereldrampen, maar inderdaad wel een boel onhandigheden bij elkaar. Hopelijk was het dit voorlopig!
  Hoop dat je lekker kunt haken.
  Fijn weekend!
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt erop dat het hierbij blijft. Jij ook fijn weekend. Ik ga gauw je blog weer lezen, loop volgens mij een beetje achter.

   Verwijderen
 2. Het zat je niet mee afgelopen week, hopelijk verloopt deze week wat soepeler!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hoop ik ook. Het wordt in ieder geval een spannende week!!

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen