zondag 17 mei 2015

Dagje shoppen!!

Gisteren zijn we lekker een dagje wezen shoppen en hebben gelijk een klein rondje Nederland gedaan. Niet het standaard shoppen, maar hobby shoppen :) Ik had gezien dat er bij Pera en Pasha in Pijnacker magazijnopruiming is, inmiddels ook in de webwinkel. Dus zijn we vanochtend, toen het regende, toch maar in de auto gestapt om daar te gaan kijken. Dat was geen verkeerde keuze. Bij zulke acties moet je nooit te lang in zo'n winkel rondlopen.....daar word je heel hebberig van. Ik ben dan ook goed geslaagd. Het meeste ging per pakket. De winkel ziet er superleuk uit....en ze gaan hem verbouwen....hij wordt nog groter. Ben benieuwd. Het was de eerste keer dat ik hier was, maar zeker niet de laatste. Nu bedenken wat te maken van al die leuke bolletjes:
Papatya Batik kleur 16
 
Papatya Batik kleur 31, deze heb ik gekocht voor mijn moeder. Volgens mij is dit wel haar kleur.
Pingouin Larzac kleur Z106 Tuile
Pingouin Larzac kleur Z107 Camouflage
Feria Jacquard kleur 846
 
Geen van deze garens ken ik. Er was voor de Papatya Batík veel enthousiasme, dus ga ik het proberen. Deze kleurtjes vind ik leuk, echter hebben ze ook bollen die erg bont van kleur zijn. Heb er in ieder geval zin in om mee aan de slag te gaan.

Vervolgens hebben we lekker wat gedronken bij een bakker in het winkelcentrum. Daarna heb ik mijn man laten kiezen wat te doen.....ik had uiteindelijk de buit al binnen. Hij wilde graag naar Haarlem, daar zit een leuke electronicawinkel....... Daar waren de rollen omgedraaid. Hier speelde ik voor boodschappenmand. Gelukkig is hij ook leuk geslaagd. Geen idee wat hij hier allemaal mee gaat doen, maar dat heeft hij vast met mijn bolletjes wol....

Daarna nog lekker door Haarlem gewandeld, wat gedronken en de markt nog over.
We hebben heerlijk genoten van deze dag en ons kleine rondje Nederland en kunnen allebei weer lekker aan de slag.
Ik hoop dat jullie ook genieten van een lekker weekend!!
 
Groetjes Sandra
 
 

6 opmerkingen:

 1. Zo herkenbaar! Patrick zit zich ook dood te vervelen in een winkel met wol terwijl ik er helemaal hebberig van wordt. En bij het afrekenen komt dan weer de standaard vraag: Je hebt toch nog wol thuis, waarom moet je dan nog meer hebben? Tja, ieder zo zijn hobby ;-)
  Leuke bolletjes btw, ik ben benieuwd wat je ermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar hè! Ik ben er nog niet helemaal uit wat het allemaal gaat worden, maar ideeën genoeg. Gelukkig heeft Arnold ook zijn hobby's, dus zijn we beide lekker bezig.

   Verwijderen
 2. The yarn looks very yummy! Looking forward to see what you will make with it!!

  Take care
  Anne (Crochet Between Worlds)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Anne!! The yarn is really yummy!! I will show the results when finished!!

   Verwijderen