zaterdag 9 mei 2015

Moederdag

Het is bijna Moederdag. Eigenlijk doen we er niets aan. Maar mijn moeder (ook mijn vader) komt morgen langs. Eigenlijk is het dan toch wel leuk om iets voor haar te hebben. Dit hartje heb ik kort geleden gehaakt volgens het patroon van 't Bezige Bijtje. Ik vind het een erg leuk hartje geworden. Ik had nog verschillende soorten katoen liggen en die heb ik gebruikt. 
 Maar om dit hartje nu zo aan haar te geven, dat vind ik niet leuk. Dus ben ik in mijn oude verzameling scrapspullen gedoken, en heb ik dit bedeltje er nog aan gehangen. Vervolgens een labeltje eraan met fijne Moederdag.  

Maar dan.......ingepakt geven is wel leuker. Dus weer wat papier erbij gepakt en zelf een envelopje gemaakt zodat het hartje erin past. Vervolgens had ik nog een grote knoop liggen die ik wel leuk vond om de envelop mee te sluiten. De knoop en de envelop nog wat opgeleukt met strass-steentjes.
En voilà.....volgens mij best een leuk kadootje zo!!! Ik denk dat ze dit wel leuk gaat vinden. Het gaat uiteindelijk om het idee!!!
 
Nu ga ik nog even een lekkere appelkruimelcake maken. Iets lekkers hoort er toch wel bij.

Nog een fijn weekend verder en een fijne Moederdag!!

Groetjes Sandra
 
PS de kleuren zijn niet reëel, dat komt denk ik doordat de foto's met mijn telefoon zijn gemaakt en het licht niet optimaal was.

6 opmerkingen:

 1. Mooi zeg! Lijkt net zo'n mooi speculaas hart :-)
  Appeltaart gelukt?
  Fijne Moederdag!
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Op zich is de cake gelukt, hij wilde alleen niet makkelijk de vorm uit. Maar smaakt heerlijk!!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je wel! Vond het wel leuk om toch nog iets te doen.

   Verwijderen
 3. Mooie blogje! ik kwam hier tegen via andere blosters, zo gaat dat, en volg blogjes die dezelfde hobby/s als ik hebben, Bedankt voor het delen, en tot blogs..liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blogje! ik kwam hier tegen via andere blosters, zo gaat dat, en volg blogjes die dezelfde hobby/s als ik hebben, Bedankt voor het delen, en tot blogs..liefs

  BeantwoordenVerwijderen