dinsdag 9 februari 2016

Witchworld!!!!

Toen wij nog niet zo lang in Almere woonde (wij zijn 2000 hier komen wonen) zijn ze begonnen met de bouw van Kasteel Almere. De plannen zijn gebaseerd op het 13e eeuws kasteel Jemeppe in België. Helaas is het niet gelukt om het kasteel te voltooien. Heleboel redenen waaronder financieele. De bouw is in 2002 stilgelegd. In tussentijd is het kasteel een aantal keer van eigenaar veranderd.

Inmiddels zijn er sinds 2013 plannen om hier een attractiepark te bouwen genaamd Witchworld. In oktober 2015 hebben zij het kasteel gekocht met de grond eromheen om dit te gaan realiseren. Om de  mensen toch het kasteel een keer te laten zien hebben ze 1weekend het terrein opgesteld. Wij zijn hier ook geweest. Wat een leuke plannen en wat leuk om het kasteel nu te zien en straks weer als het af is.
 
 
Vervolgens zag ik een aankondiging dat je ook bij hun op kantoor langs kon om daar te zien wat de bedoeling gaat worden. Ook hier hebben we ons voor aangemeld. En wat ben ik enthousiast geworden. Ik kijk uit naar de opening van dit park. De onderstaande foto's zijn gemaakt met mijn telefoon (dacht dat er geen foto's gemaakt mochten worden).

 
 

 


 
Ik heb gehoord dat ze in 2016 een poppenkast bij ons in Almere Buiten gaan opzetten, in hetzelfde thema. Ook is de directeur bezig met het schrijven van een boek waarin de legende (sprookje) wordt verteld. Hoe leuk is dit. Zo houden ze ons enthousiast. Ik ben heel benieuwd naar het boek en de poppenkast. Zodra er meer bekend is zal ik jullie op de hoogte houden. 

Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden om te lezen.

Groetjes Sandra

10 opmerkingen:

 1. Ziet er erg veelbelovend uit. Maar 2019... Poeh, dat duurt nog even tot de opening :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf hoor, al heb ik weinig met dit thema vind ik het ontzettend knap hoe ze het allemaal maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hou wel van kastelen. Het is echt heel knap hoe ze het maken. De trollen en dergelijke bewegen ook, echt heel gaaf.

   Verwijderen
 3. Oooooh wat gaaf zeg! Elke keer als ik er langs rijd wil ik er heen, whahaha. Vooral om foto's te maken, ik vind verlaten gebouwen ontzettend leuk :)

  Liefs,
  Lola

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!! Dat hebben wij ook, verlaten gebouwen hebben wel iets mysterieus, waar je dan nieuwsgierig naar bent.

   Verwijderen
 4. ร้อยไหม คืออะไร
  การร้อยไหม คือ เทคโนโลยีที่ช่วยแก้ไขปัญหา ผิวหน้าที่ไม่กระชับ หย่อนคล้อย ให้กลับมากระชับ หน้าเรียว เต่งตึง เข้ารูป วีเชฟได้สมใจ รวมทั้งสามารถช่วยการปรับโครงหน้าหรือแก้ไขปัญหาเฉพาะจุดด้วยการนำเส้นไหมชนิดพิเศษมาร้อยเข้ากับใบหน้าบริเวณใต้ผิวหนัง เพื่อกระตุ้นการสร้างเส้นเลือดใหม่ มีผลทำให้เกิดสร้างคลอลาเจนรอบๆ เส้นไหมซึ่งทิศทางการร้อยไหมที่สานกันเป็นร่างแห จะทำให้เกิดแรงดึง แรงยกกระชับในชั้นผิวหนัง ใบหน้าจึงดูเต่งตึง ยกกระชับหน้าขึ้นหลังการร้อยไหม ร้อยไหม ปรับรูปหน้า
  ร้อยไหม pantip
  ร้อยไหม กังนัม

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for sharing your thoughts, this blog is great. It is really useful and easy to understand. Hope everyone get benefit.
  Thanks for sharing your Knowledge and experience with us

  Facebook login

  BeantwoordenVerwijderen
 6. NIntendo eshop gift cards code a free way to get codes. Don't forget to visit this link this is a limited opportunity

  BeantwoordenVerwijderen