donderdag 2 april 2015

Afgeronde projecten

Hallo allemaal,

Het is nu toch wel tijd dat ik de afgeronde projecten van de afgelopen periode ga laten zien. Door griep enz. is het daar niet echt van gekomen de laatste tijd. En dan ben ik inmiddels ook een heerlijk lang weekend weg geweest naar België. We hebben het er heerlijk gehad ondanks de vele regen.

Maar we zouden het hebben over de projecten die ik heb afgerond en waarvan ik nog wat foto's zou laten zien. Bij deze:

 
Deze sjaal heb ik gehaakt van Unicat, deze heb ik gekocht bij Jeanet van het blog Blij dat ik Brei. Ik ben gaan zoeken naar een leuke steek in de Haakbijbel en ben uitgekomen bij de Waaiersteek. Erg leuk om te doen en het is een heerlijke sjaal geworden die ik regelmatig om heb.
 
 
Dit is de Southbay sjaal. Ook deze heb ik gehaakt van een bol Unicat, eveneens gekocht bij Jeanet. De Southbay stond al een tijdje op mijn lijstje, maar ik durfde het niet aan. Maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Ook deze sjaal draag ik met veel plezier.
 
 
Dit is de Two Tone sjaal, uit het eerste boek van Haken en Kleur, waar ik al eerder over heb geblogd. Ik moet heel eerlijk zijn, ik heb hem nog niet omgehad, maar ik vind hem wel heel mooi. Misschien dat dit van de zomer nog komt, anders kan ik er vast wel iemand blij mee maken. Wel vond ik het garen erg lastig om mee te werken.
 
 
Ook over deze sjaal heb ik eerder geblogd, het is een patroon van het blog van Jeanet van Blij dat ik Brei. Het is een leuke sjaal geworden in herfsttinten. Ik ben doorgegaan tot mijn garen op was. Wel moet ik hem nog blokken en dan hoop ik dat hij niet meer zo scheef trekt.
 
 
Deze sjaal is gemaakt van Lisa-garen. Het is acryl en hier te koop bij een winkel in Almere.  Het haakt best lekker, alleen jammer dat ze niet veel keuze in kleur hebben. Ik heb deze sjaal gehaakt in de v-stitch en de kleurindeling is op gevoel gegaan. Zelf vind ik hem heel leuk geworden en ik kan hem prima om bij mijn bruine jas. De franjes heb ik er ook aangemaakt en ik moet zeggen dat maakt het nog leuker.
 
Zoals jullie zien ben ik lekker bezig geweest. Op dit moment ben ik nog bezig met een deken, een vlaggenlijn voor in de tuin en met nog een sjaal (ik kan het niet laten, deze is wel voor de zomer). Misschien dat ik ook nog een keer een amigurumi ga haken, ook daar durf ik niet zo goed aan te beginnen.
 
Verder ga ik uitzoeken hoe ik wat betere foto's kan maken en ga ik lekker door met haken.
 
Ik wens iedereen een fijn paasweekend! Hopelijk krijgen we wat beter weer dan de afgelopen dagen.
 
 
Groeten, Sandra
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Bezige bij!! Vooral je Southbay vind ik prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wow, jij komt geen sjaal tekort ;-) De omslagdoek vind ik erg mooi. Op dit moment ben ik er ook zelf 1 aan het maken maar ik moet toch bekennen dat ik het lastig vind.

    BeantwoordenVerwijderen